kasvismureke-normal.jpg

 

Buzzadorina joudun tällä kertaa postaamaan blogiin joitakin aterioita mitä olen valmistanut Häsans Kök-tuotteista. Buzzadorina saan silloin tällöin jotain tuotteita testattavakseni. Tätä ennen kokeilin käsivoidetta.  Hälsans Kök- tuotteet ovat minulle uusia ja maku yllätti iloisesti. Tein viimeksi Häsans Kök kasvismurekkeesta täytettyjä paprikoita.

 

tomaatit%20ja%20kes%C3%A4kurpitsaa-norma

 

Pilkoin kesäkurpitsaa ja tomaattia ja lisäsin ne pieninä kuutioina valmiin kasvismurekkeen sekaan. Maustoin pippurilla ja rakuunalla. Ohjeessa (Hälsans Kök-sivuilla) pitäisi lisätä vielä soijaa ja suolaakin mutta koska olen syönyt vuosikymmeniä vähänsuolaista ruokaa,jätin suolat pois. Juustotkin antaa ruualle lisää suolaisuutta.

 

ennen%20uunia-normal.jpg

 

Olin pessyt ja puhdistanut paprikat. Mureketta on paketissa 300g ja kun laitoin sekaan vielä vähän tomaattia ja kesäkurpitsaa,seosta oli niin paljon että tein vielä kesäkurpitsasta veneet mihin laitoin täytettä. Päällä on Fetajuustoa ja tavallista Emmentalia raasteena. Paistoin ruokaa uunissa 175 asteessa puolisen tuntia,kunnes juustot olivat saaneet vähän väriä.

 

paistetut%20jutut-normal.jpg

 

Sitten herkuteltiin! Täytetyt paprikat maistuvat todella hyviltä ja kesäkurpitsaveneet yllättivät iloisesti makeudellaan. Täytettä jäi vieläkin ja osan siitä annoin ruokaa tehdessä vieressä odottavalle koiralleni,Beelle. Hyvin maistui kaikille,niin ihmisille kuin koirallekin. Saat lisätietoa näistä herkullisista aterioista Hälsans Kökin sivuilta www.halsanskok.fi .