burgeripaketti-normal.jpg

 

Olen ollut jo muutamia vuosia Buzzadorina. Se tarkoittaa sitä että saan silloin tällöin jotain tuotteita testattavaksi. Usein jaan tuotteita myös ystäville kokeiltavaksi mutta tällä kertaa ohjeessa oli,että minun on julkaistava testaukseni blogissa.

Eräänä iltana kokeilin pikkunälkään Hälsans Kök kasvispihvejä. Lämmittelin niitä pannulla ja samalla kuulotin sipulia. Pilkoin vielä tomaattia kasvispíhvin kanssa leivän väliin ja lisäilin sinne voileipäpikkelsiä ja osaan laitoin vielä maustekurkkua. Leipien päälle sipaisin vähän sitruunatuorejuustoa.                                                                                             

 

pihvin%20paistamista-normal.jpg

 

Lämmitin pari leipää mikrossa ja söin ensimmäisen 'hampurilaiseni' lämpimänä. Maku oli erittäin hyvä ja toinen syöjä ei edes arvannut pihvin olevan kasvisruokaa.

 

tomaatit%20ja%20sipulit-normal.jpg

 

 

Toisen 'hampurilaisen' söin kylmänä ja se oli aivan yhtä hyvää niinkin.

 

valmis%20burgeri-normal.jpg

 

Iltapala oli erinomainen. Kaikki Hälsans Kök tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin soija- ja vehnäproteiinista valmistettuja.  En ole ennen hankkinut juuri tätä tuotetta mutta nyt niitä on jo joitakin pakastimessa odottamassa seuraavaa sopivaa ruokailuhetkeä. Helppo ja nopea tapa valmistaa maistuvaa kasvisruokaa. Saat lisää tietoa,reseptejä ym näiltä sivuilta: www.halsanskok.fi.