2033778.jpg

Sain Auroralahjan Annelta haasteen kertoa vähän itsestäni ja omituisuuksistani. Kerron nyt jotain kokonaan omituisesta persoonastani mutta kaikkeahan en halua paljastaa. :o)

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Kun tiskaan, pesen astiat tietyssä järjestyksessä ja laitan ne kuivauskaappiin myös tietyssä järjestyksessä samanlaiset astiat vierekkäin ja peräkkäin. Samalla tavalla laitan pyykit kuivumaan, tietyt värit vierekkäin jos mahdollista ja suurimmasta pienempään jne. Nämä pitää olla järjestyksessä vaikka kotonani ei mikään muu ojennuksessa olekaan, koskaan.

2. Kun innostun jostakin tekemisestä, lukemisesta, maalaamisesta, veistämisestä, neulomisesta tai mistä vaan kiinnostavasta, niin teen sitä hommaa niin kauan kun nukahdan. Ei ole väliä onko yö vai päivä, jatkan hommaa niin kauan kuin jaksan, nukun hetken ja jatkan taas. Syöminen ja juominen unohtuu tekemisen palossa kokonaan.  Valitettavasti tämä ei ole ihan aina mahdollista kun on muitakin velvoitteita olemassa.

3. Tykkään lapsista paljon ja lapset yleensä myös minusta. Nuorempana, kun olin minulle rakkaiden lasten kanssa, oli ristiriita melkoinen jos samaan paikkaan tuli joku ystävistäni. En voinut jättää lapsen kanssa olemista vaan olin mieluummini lattialla konttaamassa yksivuotiaan kanssa kuin pidin seuraa ystävälle. Viikonloppunakin oveni takana kävi kuusi kuolemaa, näitä naapurien lapsia 'karkki vai kepponen'-retkellään joiden kanssa olen jutellut ja leikkinyt heidän pienempänä ollessaan. Lapsesta saa ikuisen ystävän jos hän kerran oppii luottamaan.

4. Kulkiessani kaupungilla, vedän puoleeni tietynlaista väkeä. Odottaessani bussia, ratikkaa tai metroa, hyvin usein joku pultsari, lapsi tai koira tulee minua tervehtimään ja juttelemaan tai hakemaan rapsutuksia. Saat arvata ketä näistä kolmesta rapsutan.

5. Kun olen yksin, en laita koskaan, tai hyvin harvoin, itselleni ruokaa. Elän  leivällä ja hedelmillä, syön kun muistan, vaikka periaatteessa tykkään tehdä ruokaa ja teen sitä mielelläni silloin kun en ole yksin.

Haastan: Aimarii
                 Harakka
                 Tarjuska
                 Susu Petal
                 Inkivääri