Kiitokset Letulle, joka  antoi jo muutama päivä sitten tällaisen merkin ja tähän kuuluu myös tehtävä:

 

Kiitä sitä ,jolta sait tunnuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi.
Laita linkki, keneltä sait tunnuksen.
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi,
mitä muut ei vielä tiedä.
Anna tunnustus seitsemälle.
Linkitä nämä blogissasi.
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta.

 

Voi olla, että te jotka blogiani ahkerasti luette, tiedätte minusta jo aika paljon mutta yritän laittaa tähän jotain sellasta mikä ei ehkä ole jokaisella tiedossa.

1. Olen pieni mutta en kovin pippurinen.

2. Olen iltavirkku ja aamuntorkku. Nukkuisin aamulla vaikka kuinka pitkään ja yöllä kukkuisin sitten koneella tai jossakin muualla. Valitettavasti se ei ole aina mahdollista ja on ollut pakko opetella myös normaalimpaa elämänrytmiä.

3. Kun saan jonkun 'hyvän' idean, pitää minun päästä heti sitä toteuttamaan, vuorokaudenajalla tai  muullakaan ei ole silloin mitään väliä. Valitettavasti tarvikkeet idean toteuttamiseen ei ole aina lähellä ja se on turhauttavaa koska idea 'kutistuu' vanhetessaan.

4. Jos aloitan jonkun mielenkiintoisen työn, teen sen mieluummin loppuun kuin lopetan kesken ja lähden syömään tai nukkumaan. Olen siis urakkaihminen joka painan niin kauan kun homma on tehty ja lepään sitten kunnolla.

5. Unohdan noissa edellämainituissa tilanteissa syömisen kokonaan. Elän tosi vähällä ruualla, toki yritän juoda vettä tai mehua paljon koko ajan (jos muistan).

6. Suomi on kotimaani mutta haluaisin elää vuoden tai pari, vaikka kauemminkin, jossakin lämpimämmässä paikassa.

7. Edelliseen liittyen, en pidä talvesta, lumesta, en kylmästä enkä jäästä. Vuosi vuodelta talvet on muuttuneet minulle vaikeimmiksi kestää. Toki sisulla nekin jotenkin selätän. Onneksi lumi alkaa olla täällä jo harvinaisempaa.

 

Haastan: Tarjuska, Johanna, Ina, Zilga, SuviAnniina,Pehmyt piirto ja Una