Sain Nelmiltä ja Prognoosilta Excellent-napin mikä nyt on kiertänyt ahkerasti blogistaniassa. Iso kiitos teille ystävät, tästä huomiosta!

Tänään, 27.2 Hilkkako piristi päivääni ja sain vielä yhden ison E:n. Kiitos Hilkka!

Karkauspäivänä huomsin, että Bee on saanut saman napin Kultsilta. Paljon kiitoksia!

Nelmi perusteli napin antoaan näin kauniisti:  "Savisuti on myös ansainnut tämän omalla elämänmyönteisellä blogillaan. Hän on myös ihminen, joka vaikeuksien tullen on sinnikkäästi pyrkinyt elämään luovaa taiteilijan elämää. Vaikeudet eivät ole vieneet tai voittaneet hänen luovuuttaan, vaan ehkä antaneet siihen oman elämän näköisen rosoisuudenkin. Silti hän on ihminen, jalat maassa, viikonloppulasten emona jaksaen näin käytännössä näyttää mitä lähimmäisen rakkaus tarkoittaakaan."

ja Prognoosin perustelut:" ihana luova blogi!"

1313930.jpg

Haluan jakaa Excellent-nappia eteenpäin muutamille mieltäni lämmittäville blogeille.

Maahiska, joka ei halua meemejä tai muita tunnustuksia koska ei jaksa jakaa niitä eteenpäin. Tämä on kunniamaininta sinulle kauniista, taitellisesta ja henkisesti rikkaasta blogista. Ei tarvitse jatkaa jos et halua. On ilo käydä blogissasi.

Liinamaijalla on blogi missä on kauniita luontokuvia ja ihania neuleita. Hänen leivontablogissaan taas käyn vesi kielellä katselemassa ja ottamassa ohjeita suussa sulaviin herkkuihin. Molemmissa on ilo vierailla.

Pekalle, Kuuselan isännälle jonka blogi on pullollaan ihania luontokuvia ja miehen mietteitä elämästä. Joka kerta siellä käydessä tulee hyvä mieli. Excellent-nappi kuuluu osittain myös suloisille kissoille.

Milanolle, joka ilahduttaa ihanilla, huumorin höystetyillä kirjoituksillaan ja kuvauksillaan italiassa asuvan kotiäidin arjesta. Puolet tästä merkistä kuuluu suloiselle Tenorille. Tästä blogista lähden melkein aina hymyillen pois, päivän piristäjä.