1563028.jpg

Yhden ystävän kanssa mietimme mikä tämän kukan nimi on? Joku varmaan tietää ja kertoo sen meillekin. Kukka on kauniin sininen ja kasvaa pihassani, kasvoi jo ennen tähän muuttoani.

1563025.jpg

Muutama päivä sitten seurailin kameralla tätä pörrääjää ja sain joihinkin kuviin mukaan kauniit, hohtavat siivet. Pihan pensaan kukka on myös kaunis kun läheltä katsoo.

1563023.jpg

Luin joku aika sitten, ehkä jo viikkoja sitten jonkun blogista, että hän oli ostanut kangaskassin tai -laukun. Kirjoituksessa oli linkki nettikaupan sivuille missä myytiin toinen toistaan kauniimpia retrokasseja ja muitakin laukkuja, käsilaukuista lähtien. Blogissa oli juttua siitä että laukku oli tullut nopeasti perille ja kirjoittaja oli löytänyt hyvän kassin vaikka ei yleensä sellaista käytä. Innostuin niistä laukuista ja ajattelin tilata sieltä itselleni jotain, nyt olen vaan kadottanut sen kaupan osoitteen enkä muista sitäkään kuka näistä laukuista postasi. Osaako joku auttaa asiassa? Kiitos etukäteen!

Laukun ja kadotetun osoitteen takia sydämeni ei ole särkynyt mutta kukka on niin kaunis että piti siitäkin laittaa kuva näkyviin.

Edit: löysinkin illalla tai yöllä sen verkkokaupan mitä etsin googlettamalla pitkään ja hartaasti ja tilasinkin jo yhden laukun. Täällä   on kauniita laukkuja, käykää muutkin ihailemassa ja tilaamassa.