Tässä vihdoinkin postaus joulukuun ihanasta paketista. Samalla paljastui kuka on syksyn aikana ilahduttanut juuri minulle sopivilla, niin mukavilla paketeilla. Hän on vanha tuttuni, Breltsu, Breltsun väkerryksiä-blogista. Hänen taidokkaita käsitöitään olen ihaillut koko blogistin urani ajan. Eipä käynyt mielessäkään, mietin vaan, että nyt taitaa olla ihan tuntematon neuleystävä jolla on selvännnäkijän lahjoja kun paketit osuivat niin kodalleen. Tämä oli iloinen yllätys! Harmi vaan, että paketeilla herkuttelu nyt loppuu.

 

 

Tämänkertainen paketti oli kääritty kauniisti joulupaperiin joka pilkahtelee tuolta tavaroiden alta hiukan. Mukana oli suloisen oranssia Janne-lankaa, minulle uusi tuttavuus. Ihanan vihreää Lang Touring-lankaa oli myös paketissa ja metsänvihreitä lämpökynttilöitä ja niille on kyllä jokapäiväistä käyttöä. Hauska  wettexliina by Sysimetsä oli myös päässyt pakettiin. Sitä en kyllä ihan heti raaski käyttää vaan säästelen jotain tiettyä hetkeä varten.  Vihreä lanka on niin pehmeää, että siitä tulee varmaan jollekin suvun pikkuiselle kaulahuivi. Oranssi saa vielä jäädä hetkeksi hautumaan.

Kiitos, Breltsu!  Olet ollut erinomainen (Salainen) neuleystävä! 

Blogistia, jolle olen lähetellyt tämän syksyn innoissani paketteja, en ihan vielä voi paljastaa kun viimeinen paketti on vielä matkalla. Linkitän hänet tänne kun huomaan hänen saaneen viimeisen pakettinsa.

EDIT31.12.-09

Lähetin paketteja Äiteelle Langan taikaa-blogiin. Hän on saanut viimeisen pakettini mutta ei ole vielä saanut siitä postattua. Kai se postaus ensi vuonna viimeistään sinne ilmestyy.  Oli hauska laittaa paketteja hänelle kun molemmat tykätään sinisestä väristä.