Palasin viime yönä takaisin Suomeen ja ikävän karkottamiseksi postaan tännekin nyt vähän matkajuttuja. Yritin moneen kertaan postata vuodatukseen Tansaniasta käsin mutta nettiyhteyteni oli niin hidas ja olematon,että en saanut sitä onnistumaan. Jos olisin saanut tänne jotain tekstiä niin kuvan lataus ei onnistunut tai päinvastoin.

Kuvassa 1-vuotias suloinen,kultapoika,Enivo,oppi juuri nousemaan pinnasängyssään seisomaan. Ilme kertoo kyllä pojan riemusta kaiken! Näitä ihania poikia sekä tyttöjä oli kyllä taas vaikea jättää taakseen.  Monenlaiset tunnetilat pyöriin mielessä.

Kuvasin paljon ja kirjoitin tuttuun tapaan päiväkirjaa matkastani. Jos siltä alkaa tuntua,niin kirjottelen tänne jossakin vaiheessa myöhemmin ja laitan lisää kuvia matkani varrelta. Nyt tuntuu,että olen vielä vähän matkalla enkä jaksa vielä keskittyä pitkiin postauksiin. Joskus pitäisi myös purkaa kunnolla matkalaukkujen sisällöt. Jonkin verran olen matkaltani kirjottanut bloggerin blogiini minne pääsin ongelmitta,tosin hitaasti,täällä.

 

 

Meidän ikkunalaudalta löysin eräänä aamuna nämä siivet. Kaunista!