842871.jpg

Maarit Minimaarit-blogista antoi minulle taitonäppi-napin, tuhannet kiitokset! Yllättyneenä ja iloisena otan napin vastaan ja mietin kuumeisesti, kenelle haluan antaa tämän eteenpäin. Blogimaailma on täynnä toinen toistaan taitavampia ihmisiä joten vaikea valinta. Palaan hetken päästä jatkamaan kunhan käyn pienellä kurkkauskierroksella.

Edit: Alusta saakka tuli mieleen yksi minulle aika uusi blogi mistä löysin todellisen käsityön taitajan. Haluan ojentaa taitonäppi-napin Neulaa ja lankaa-blogin Eijalle. Hänen blogissaan löytyy käsin sekä koneella kudottuja töitä, savitöitä, rottinkitöitä ja itsetehtyjä, maalattuja silkkihuiveja. Hän myös neuloo, virkkaa ja kutoo kangaspuilla, siis todellinen taitonäppi!

Toinen, ihan uusi tuttavuus ja uusi blogeilijakin, on Lastuilija, Lastuja laineilla-blogista. Hänelle haluan antaa taitonäppi-napin ihanista tarinoista, runoista ja kuvista. Hän on vasta syyskuussa aloittanut mutta kirjoitusjälki on ihanan tuoretta ja koskettavaa. Nautin lukemisesta yleensäkin ja hänen kirjoituksensa saivat pysähtymään ja piti lukea kaikki tähän mennessä julkaistu heti  ensi käynnillä.

OLKAA HYVÄT, EIJA JA LASTUILIJA, TAITONÄPPI-NAPPI ON TEIDÄN!!