Tänään kävin hakemassa monta pakettia postista ja lähetin myös joitakin ulkomaan paketteja. Koko syksyn on salaperäinen SKY:ni lähetellyt kivoja paketteja ja tänään tulleessa, viimeisessä paketissa selvisi kuka on tämänvuotinen Salainen kirjaystäväni. Hän on Mari Vaihdokki-blogista. Käykääpäs katsomassa mitä kaikkea kaunista sieltä ja Marin uudesta blogista löytyy.

2136037.jpg

Paketista löytyi kaunis kortti ja kirja minkä olin jossakin nähnyt ja silloin ajattelin että haluaisin tuon lukea: Leena Keskiahon ja Jarmo Mäkeläisen Katastrofista uuteen alkuun. Kirja kertoo ihmisestä joka menetti tsunamin seurauksena vaimonsa, kolme pientä lastaan, vanhempansa ja joukon ystäviä. Varmasti vaikuttava kirja lukea ja aloitan lukemaan kirjaa heti kun saan joulukortit tehtyä ja postitettua.

Paketissa oli mukana kauniita lautasliinoja, kynttilöitä ja joulukoristeita sekä suklaata.  Suklaa hävisi pikaisesti, muut annan olla vielä kauniissa pakkauksessaan ainakin hetken. Kiitos Mari, on hauska tutustua blogiisi, olet minulle uusi tuttavuus.

Tänään sain paketin myös Suonalta joka on vaihtoparini Joulumuorin yllätyksessä. Hänen pakettinsa saan avata vasta jouluaattona ja yritän kovasti pitää itseni kurissa ennen sitä. Paketti näyttää tosi mielenkiintoiselta. Kiitos Suona!