Tänään on ollut pitkästä aikaa koko päivän ihana ja lämmin sää. Käveltiin pitkä iltalenkki ja otin kameran mukaan jos sattuisi eteen jotain kuvattavaa. Kuvattavaa löytyi paljon mutta en kyllästytä teitä aina kuvilla, saatte vain  pari nähtäväksi tällä kertaa. Keskikesä on kaunista!

742286.jpg

Tässä tietyssä kohdassa  joenvarsilenkillä on hauvalla aina levähdyspaikka. Jos se ei kieriskele nurmikolla niin se makaa ja katsoo ohikulkijoita, usein kyllä menee heitä tervehtimään koska taitaa luulla, että kaikki ovat sitä varten liikkeellä.

742284.jpg

On kai pakko pyörtää sanani ja laittaa tänne vielä yksi kuva. Kun muutin tänne päin kaupunkia, kiinnitin lenkillä ensimmäisinä päivinä huomiota yhteen joen varrella olevaan taloon. Se näyttää autiolta, punainen talo, mutta todennäköisesti siellä ainakin joskus käydään. Omenapuu kaartuu talon vieressä aivan kävelytien yli ja pihassa on kukkia. Pihalle johtaa portaat joita olen aina ihaillut. En ole koskaan käynyt pihalla enkä taida sinne mennäkään, mutta olen ajatuksissani kehitellyt tuolle talolle jo vaikka mitä käyttöä. Talo on ihanalla paikalla ja sinne saisi vaikka minkälaisen keramiikkapajan pystyyn. No niin, ja tämä oli vaan unelmaa, tuskin talo on myytävänä tai vuokrattavana. Tässä portaat pihaan.

742285.jpg