Clarissa Luovaa puuhastelua-blogista oli tehnyt tämän haasteen jo keväällä ja siellä kurkkiessani en voinut vastustaa kiusausta vaan teen tämän itsekin.

 


Valitse 5 paikkaa kuvineen, joissa haluaisit käydä. Voi olla mikä paikka tahansa, vaikkapa Jäämeri tai Tokio
Jos haluaa, voi vielä kirjoittaa jotakin valituista paikoista
Lopuksi haastetaan 5 bloggaajaa mukaan haasteeseen
(mikäli haluaa)

 

1. Ensimmäisenä Tansania. Olen lapsesta lähtien halunnut Afrikkaan, yleensä vaan Afrikkaan ja 18-vuotiaaksi luulin, että menenkin sinne joskus töihin(ja elän siellä elämäni onnellisena). Nyt unelma taitaa olla toteutumassa ja pääsen Tansaniaan helmikuussa(jHs) ainakin joksikin aikaa käymään. Toki kaikki muutkin Afrikan maat kiinnostaa.

 

2. Papua Uusi Guinea. Veljeni perhe on asunut muutamassa paikassa tässä maassa noin 6 vuotta. Maa on tullut heidän kertomustensa ja kuviensa kautta  tutuksi ja olen kaivannut sinne siitä lähtien kun he siellä olivat. No, haaveet on haaveita mutta nehän pitävät meitä hengissä!

 

3. Intia. Minulla on Intiassa kummipoika ja se on yksi syy miksi siellä olisi hauska käydä. Toki en aliarvio lämmintä säätä enkä lomaa noilla leveysasteilla muutenkaan. Kaikki kuvat mitkä tässä postauksessa on, on luonnollisesti netistä lainattuja. Halusin kuviin pelkän maiseman lisäksi ihmisiä koska ihmiset ovat aina kiinnostavia.

 

4. Bangladesh. Eräät ystäväni asuivat Banfladeshissä pitkään,yli 10 vuotta. Kuulin ja näin heidän kauttaa maasta paljon. Täällä minulla on myös pieni kummipoika. Intiasta ei olisi pitkä matka poiketa myös Bangladeshin puolelle. Kirsi kävi täällä ja olen mielenkiinnolla lukenut hänen kertomuksiaan maasta.

 

5. Thaimaa. Thaimaa ei kiinnosta ainoastaan ihanien rantojen ja lämmön takia vaikka nekin kyllä mielelläni kokisin. Olen kuullut maasta vuosien aikana paljon ja siellä voisin mennä tapaamaan kummityttöäni. Mm on kirjoittanut maasta paljon mielenkiintoisia muistoja ja poikkeuksetta jokainen joka on ollut siellä lomalla on kehunut ja sanonut menevänsä sinne uudestaankin.

 

Voisin lisätä tähän vielä ainakin toiset viisi maata missä haluaisin käydä ja matkustella. Nyt  laitoin vain nämä kaukaisemmat kohteet. Mihin sinä haluaisit matkustaa? Ota haaste vastaan ja kerro kohteistasi! Laita kommentteihin linkki postauksestasi niin tulen katsomaan mitkä ovat sinun ihannekohteitasi.