Olin tämän syksyn ajan mukana Salaisessa kirjaystävässä. Olen ollut samassa vaihdossa mukana ennenkin ihan hyvillä mielin mutta nyt vaihto oli pettymys. En tiedä vielä kuka oli salainen ystäväni mutta eiköhän se, toivottavasti, vielä selviä. Tarkoitus oli laittaa tietyn summan edestä paketti syyskuusta joulukuuhun. Syyskuussa en saanut mitään, lokakuussa sain pienen mutta hyvän suklaalevyn ja kirjeen missä valiteltiin kiirettä. Marraskuussa sain pari kirjanmerkkiä, kortin ja kivat saviset korvikset. Joulukuussa en saanut mitään. Tarkoitus oli lähettää edes yksi kirja, mielellään enemmänkin mutta en saanut tässä kirjavaihdossa yhtään kirjaa. Olisi hyvä olla vaihdossa mukana jos kerran on siihen ilmottautunut. Minun ystäväni ei tällä kertaa kyllä aivan täyttänyt velvollisuuksiaan!

Olin itse ystävänä Sonjalle. Päätin alussa lähettää hänelle kirjan kuukaudessa ja niitä oli hauska valita kun tiesin Sonjan lukeavan monenlaista kirjallisuutta. Lähettämäni paketit näet täällä

Tämä vaihto taisi epäonnistua joillakin muillakin tällä kertaa. On ainakin yksi ihminen joka ei saanut yhtään pakettia ystävältään. Onneksi joku toinen pelasti tilanteen ja lähetti hänelle edes yhden paketin. Näin meni tällä kertaa!