Vaikka tänä syksynä olen ollut blogin kirjoittamisessa tosi laiska ja saamaton, olen kuitenkin jotain koko ajan täällä kulisseissa väsännyt tai ollut muualla touhuamassa. Sukkiakin on muutamat valmiina mutta aikaa on mennyt kun en ole saanut lankoja pääteltyä. Tänään olen urakoinut lankojen päättelemisessä.

Nämä sukat on AnniKaisen Pinja-sukkien tapasesti tehty, taisin jossakin kohdassa tehdä vähän omaa kuviota. Lanka on jotain villa-alpakka-lankaa minkä ostin messuilta pari vuotta sitten mutta hävitin melkein heti tästä sen vyöteen. Neuleessa käytin kolmosen puikkoja. Sukat menee lahjaksi kohta synttäreitään viettävälle sukulaiselle.

Lopusta langasta neuloin Tuulan sukat ja nämä menee Tansaniaan. Sinne tarvitaan sukkia kaikenikäisille. Tansanian vuoristoalueilla on kylmää juuri tähän aikaan vuodesta. Mm Ilembulan sairaalassa annetaan kaikille keskosille mukaan, jos mahdollista, neulottu vauvan myssy ja sukat. Leena Pasanen joka työskentelee siellä, jakaa sukkia myös muille tarvitseville. Jos halaut olla mukana lämmittämässä palelevien lasten tai vähän isompiakin jalkoja niin neulo sukkia ja lähetä ne minulle, vien ne tuonne perille ensi vuoden puolella.

Polvisukat neuloin jo keväällä ja ne meni lahjaksi rakkaalle perheenjäsenelle. Lanka on ihanan pehmeää Austermann Stepiä ja sukat neuloin kolmosen puikoilla. Silmukkamäärät ja vähän mallia otin jostain käsityölehdestä.