Hain eilen postista paketin sny:ltäni. Tällä kertaa paketti oli pakattu niin kauniisti etten heti viitsinyt sitä edes avata vaan kuvasin paketit teillekin nähtäväksi. Samaan aikaan hain postista myös paketin missä oli taitomaasta tilaamani mollamaija. Mollamaija oli pakattu eiliseen sopivasti vaaleanpunaiseen, sny-paketti oli koristeltu kauniisti syksyisillä pihlajanlehdillä. 

 

Sny-paketti olikin niin tiukkaan teipattu että sain tehdä jonkin aikaa töitä ennen kuin sain auki kauniin sisällön. Karvainen paketintarkastajani seurasi malttamattomana aherrustani ja veti hampaillaan pakettia auki siitä mistä sai kiinni.

 

Sny-paketista paljastui ihana pehmeää ja kauniin väristä Pirtin kehräämön hahtuvalankaa sekä kaunis muumimamman teepurkki. Hienossa itsetehdyssä kortissa sny kirjoittaa, että astiaa voin käyttää mihin tahansa mutta kyllä se taitaa täällä teepurkiksi mennä. Inkiväärikarkkeja oli myös pussillinen ja vaikka kortissa luki, että ne ovat vahvoja ja niitä voi käyttää vaikka teessä niin täällä kyllä maisteltiin niitä ja huh, huh, olipa vahvaa ja hyvää. Täytyy tänään kokeilla karkkeja myös teen kanssa. Lanka taitaa haluta tossuiksi, ainakin nyt tuntuu siltä.

Kiitos sny, ihana paketti tälläkin kertaa! Saan vihdoinkin kaapissa sikin sokin lojuvat teepussilaatikot järjestykseen ja muumipurkin voi laittaa pöytään sellaisenaan. KIITOS!

Kannattaa käydä taitomaassa kurkkimassa, siellä on jo satoja itsetehtyjä töitä asusteista ja sisustustuotteista leluihin ja taiteeseen, kaikkea mahdollista. Ostin sieltä ison mollamaijan ja tarkoitus oli antaa se jollekin perheen pienelle prinsessalle lahjaksi. Nuken livenä tavattuani se päättikin jäädä toistaiseksi meidän sinisävyiseen olkkariimme sohvankoristukseksi. Saattaa olla, että joku pikkuisista sen myöhemmin nappaa mutta istukoon toistaiseksi täällä.