2024652.jpg

Ensimmäiset kärjestä aloitetut sukkani, On line-lankaa ja kokoa 37, kolmosen puikoilla tikutetut. Nämä tein itselleni ja kärjestä aloittaen teen varmasti sukkia jatkossakin. Anteeksi kuvan huono laatu.

2024653.jpg

Edellisestä jäi lankaa hyvin vielä Tuulan sukkiin, samoin kolmosen puikoilla neulottu. Raidat neuloitui aika hauskasti, nämä menee hyväntekeväisyyteen.

2024655.jpg

Jepyn polvekeraidalliset sukat koolaamastani seiskaveikasta, värit sopi hyvin juuri tuohon polvekeraita-malliin. Neulottu nelosen puikoilla ja sukkien koko on 38-39.

2024654.jpg

Sukkasadon alussa lupailin, että teen yhdet huovutetut tossut itselleni. Tossut tuli tehtyä Huopanen-langasta, tarkoituksella värit vähän eri paria, koko 37. Ajattelin vielä ommella tuohon eteen muutaman napin mutta en ole vielä saanut sitä aikaseksi.

Yhdet sukat valmistui eilen mutta on vielä päättelemättä, täytyy yrittää tämän viimeisen vuorokauden aikana postata ne Heinälatoon. Sukkasato oli kohdallani tuottoisampi kuin luulinkaan, sain tehtyä 14 sukat ja yhdet tossut.  Marraskuussa siirryn lapaskuun Tumpputupaan, hauska tehdä välillä muutakin kuin sukkia.