Prognoosi kirjoitti hyvistä auttamismahdollisuuksista ja siitä innostuin postaamaan omasta sydämenasiastani. Tämän maailman suurenevassa hädässä en voi auttaa koko maailmaa mutta yhtä ihmistä kerrallaan voin auttaa saamaan ihmissarvoisen elämän. Monilla on halu auttaa mutta eivät tiedä miten sen voi tehdä. Olen ratkaissut asian niin, että kustannan joidenkin köyhien lasten koulunkäynnin niin, että heillä olisi mahdollisuudet parempaan elämään kotimaassaan.Minulle on pieni raha kuussa laittaa 15-25e jonkun lapsen koulutukseen, hänelle se tuo muutoksen koko elämään.

 

 Mm Suomen Lähetysseuralla  ja Kylväjällä (kylväjän kummilapsitoiminnasta saat tietoa ottamalla yhteyttä riitta.siltanen at kotiposti.net ) on kummilapsitoimintaa. Heiltä saat lapsen kuvan ja kirjeen ja muutaman kerran vuodessa.  Voit myös itse lähettää lapselle kirjeitä tai pieniä paketteja jos haluat. Myös Patmos ja Plan tekee kummilapsityötä ja googlettamalla löydät muitakin järjestöjä jotka auttavat lapsia samalla tavalla.

Oma innostukseni auttaa vähäosaisia lapsia lähti jo lapsuudesta. Eka kuvassa olen 10-vuotiaana pienen parivuotiaan namibialaisen Asserin kanssa jolle menetin sydämeni kokonaan. Toisessa kuvassa olen 13-vuotiaana vapaaehtoisena aputyttönä hoitamassa ja leikittämässä  lapsia eräässä lastenkodissa.

Kuvien laatu on mitä on, mutta koittakaa kestää, asia on tärkeä.

Kannattaa ottaa selvää näistä mahdollisuuksista. Pienellä rahalla voit taata jollekin kehitysmaan lapselle paremman elämän! Prognoosin kommentin pohjalta voin todeta, että lähetysjärjestöjen apu menee perille. Sain talvella yhdeltä kummilapseltani henkilökohtaisen kirjeen ja hänen piirtämiään kuvia ja hän oli kiinnostunut tietämään olenko mies vai nainen. :) Kohta lähtee hänelle kuva ja kirje ja pieni paketti täältä.