Eilen sain paketin SKY:täni. Tuhannet kiitokset hänelle! Paketissa oli paljon enkeleitä, Eino Leinon runoin oleva syntymäpäiväkirja ja kaunis kortti. Mukana myös hieno perhonen-kirjanmerkki joka pääsi heti käyttöön ja suussasulavaa ihanuutta, Pandan Duello, suklaalla kuorrutettuja lakupaloja. Herkullista.

2057101.jpg

Viime lauantaina olin Kädentaitomessuilla ja tapasin siellä blogiystävän, Pensastaskun joka myi kaunista keramiikkaansa. Sain häneltä yllättäen muiston, ihanan enkelin ja voimaannuttavan norsun. Kuvassa ne lepäävät kääpäpaperin päällä. Oli hauska tavata ensimmäistä kertaa, juttu luisti heti kuin vanhan tutun kanssa eikä tapaaminen jäänyt varmasti viimeiseksi.

2057103.jpg

Hyvä ei vielä tähän lopu, vaan Harakka ja Emmaleena ja Inkivääri ovat muistaneet minua kauniilla tunnuksella You inspire me. Kiitän ja niiata niksautan, olen iloinen tästä tunnustuksesta ja kannustuksesta. Tosi vaikea on päättää kenelle teistä monista tämän tunnustuksen annan eteenpäin ja niin tarjoan sen kaikille jotka täällä käyvät lukemassa. Ole hyvä!

2057128.jpg