Keskiviikkona ja torstaina, Itsenäisyyspäivänä, aika kului nopeasti messuilla. Seisoin keskiviikkona suuren osan päivästä Angorinan myyntipöydän takana ja yritin saada jotain myytyäkin. Mukaani tarttui pari kerää Angorinan lankoja, kauniita, eikö?

1115970.jpg

Oli hauska tutustua Catarinaan ja myyminen isossa tapahtumassa oli myös mukavaa. Tapasin aika monia ihmisiä joilla on blogi, osa jäi mieleen mutta joidenkin nimi jo unohtui kaiken muun touhun keskellä. Ostin myös hahtuvaa ja monia erilaisia saippuoita tarttui mukaan parilta myyntipöydältä.

1115971.jpg

Kun kuvasin hahtuvaa, tuli yksi utelias karvakuono haistelemaan, että mitäs herkkua siinä on.

1115972.jpg

Saippuoissa on niin voimakas tuoksu, että laukku tuoksuu vieläkin niille. Oikealla ylhäällä oleva saippua on joulusaippua, siinä on oikein hyvä mausteiden tuoksu. Voimakkaasti tuoksuvia, oikealla puolella olevia saippuoita voi ostaa myös netin kautta osoitteesta www.soapfactory.fi .

1115973.jpg

Olen pitkään halunnut neuloa itselleni rannekkeet. Löysin sellaisia messuilta joten säästyin tekemiseltä. Ainaoikeaa neulosta ja puuhelmet on neulottu mukaan alareunaan. Oikein sopivat ja juuri sellaiset kuin halusin. Tuli tehtyä löytöjä vaikka päätinkin messuille mennessä, etten tuhlaa siellä ollenkaan.