Sain tänään kunniamaininnan päästä mukaan hienoon Rokkityttöjen jengiin. Tarjuskalta tuli tämä ihanuus 802484.jpg

ja uskon osansa sen saantiin olevan siinä, että olemme ystäviä ja kohtalotovereita. Tarjuska mainitsi, että yksi syy on siinä kun olen pitänyt esillä elintestamenttinappia blogissani. Nappi oli tänne luonnollinen valinta, olen itsekin täällä jatkoajalla elinsiirron, munuaissiirron jälkeen. Viimeisestä, ainoasta onnistuneesta siirrosta on nyt aikaa vähän yli 10 vuotta, takana on pitkä aika (19v) dialyysissä ja kaksi epäonnistunutta siirtoa joskus viime vuosituhannella.  Uusi elin on antanut mahdollisuuden kuin toiseen elämään vaikka se entinenkin oli kyllä ihan hyvää aikaa. Uusi munuaiseni on Armas (saatu Armaksen nimipäivänä) ja on toistaiseksi elänyt kanssani kiltisti minua hylkäämättä, toivottavasti viihtyy mukana koko loppuelämäni. :o)

Yön yli mietittyäni (lue: nukuttuani) jatkan kunnimerkkien antamista. Ensimmäisenä tuli mieleen prognoosi, jolle olisin halunnut Rockin'Girl merkin ojentaa mutta joku muu ehti juuri ennen minua. Reilun kuukauden täällä kirjoittaneena ja liikkuneena on jo tullut muutamia tuttuja joille haluan merkin antaa, kaikki ovat ilahtuttaneet kirjoituksillaan ja kuvillaan. Aakkosjärjestyksessä; Hilkkako, joka on taiteilullaan ihastuttuttanut, kikkokilkka, jonka kukkia ja muita juttuja käyn ihailemassa päivittäin, Maarit, käsistään kätevä, ihanan nukkekodin hienoksi laittaja. Ruiskaunokki, jonka blogi on pullollaan hienoja luontokuvia, sisustusvinkkejä ja muuta ihanaa ja Satu K, jonka suussasulavia reseptejä olen vohkinut omaan käyttöön ja jonka kortteja ja intoa tehdä niitä ihailen. Olkaa hyvä, hakekaa merkkinne!! Nyt huomasin, että tulipa annettua yksi ylimääräinenkin merkki, kuusi viiden sijaan, mutta eipä mitään väliä, kaikki ovat merkkinsä ansainneet.

Edit: Tänään sain yllättäen uuden Rocken'Girl kunniamaininnan, tuhannet kiitokset Pirjo! Koska kerran jo jatkoin nappeja eteenpäin ja liiankin kanssa, niin nyt en anna sitä kenellekään erityisesti. Mielessä olisi kyllä sen ansaitsevia ihmisiä mutta otapas itse tästä, täällä vieraileva. Kaikki olette sen ansainneet!

802484.jpg