2192501.jpg

Helsingissä ei näytä tältä, lunta ei ole yhtään. Kuvan otin silloin kun lunta tuli tännekin oikein tosissaan ja siitä viikon päästä se sulikin ihan kokonaan. Kuva on puistosta meidän läheltä.

Ulkona kuuluu kamala meteli kun lähitienoon pojat paukuttelevat sen kun ehtivät ja pauke alkoi lähellä pihaa jo neljältä iltapäivällä. Tällä kertaa menin poikien kanssa juttelemaan ja kerroin, että meillä on pelkäävä koira kotona joka ei uskalla tulla ulos ollenkaan ja niitä koiria on paljon muissakin naapureissa. Pyysin poikia aloittamaan paukuttelun vasta kuudelta kun on virallinen lupa aloittaa ja yställisesti pyysin siirtymään vähän kauemmaksi ikkunoidemme läheltä. Tutut pojat tottelivat sen verran, että seuraavaksi alkoi lähellä paukkua vasta vähän vailla kuusi.

Ihmetyttää, kun pojat ovat noin 7-15-vuotiaita eikä kenenkään vanhempia näy kulmilla pyörimässä vaan pojat ampuvat rakettejaan yksin eikä kenelläkään näkynyt suojalaseja. Nyt illemmalla en ole käynyt katsomassa, toivottavasti vanhemmat ovat mukana touhuissa vähän enemmänkin kuin maksajan muodossa.

Joka tapauksessa, Oikein hyvää uutta vuotta 2oo9 sinulle! Kaipa me taas yhdet paukuttelut kestetään. Bee nukkuu sängyn alla kuten aina vuodenvaihteet, välillä käyn sitä vaan rapsuttelemassa ja juttelemassa rauhoittavasti.

                

SÄILYTTÄKÖÖN TÄMÄ VUOSI SEN MITÄ RAKASTAT,
TUOKOON UUSI SEN MITÄ KAIPAAT JA VIEKÖÖN
MENNESSÄÄN SEN MITÄ TAAKKANA KANNAT.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2oo9!!