Kuvasta näkee hyvin miten seepralasten raidat on ensin ruskeita ja muuttuvat vasta vähitellen mustiksi.

 

Aikaisemmin olimme ajatelleet mennä Ruahan kansallispuistoon mutta ajanpuutteen takia suunnitelmat muuttuivat ja päätimme matkalla Dar es Salaamiin poiketa matkan varrella olevassa Mikumin kansallispuistossa. Olimme yötä hienossa Vuma Hills Tented Camp- hotellissa, telttamajoituksessa. Kannattaa käydä kurkkaamassa kuvia linkkien takaa. Menimme ensin iltapäiväsafarille ja varasimme  seuraavaksi aamuksi aamupäiväsafarin.

 

Maisemat savannin ympärillä ovat upeita

 

Elefantin jalka on aika iso. Tähän kun vertaa niin eihän me olla ryppysiä ollenkaan.

 

Nukuimme hienoissa teltoissa. Minulla oli ollut pari päivää kurkku kipeä ja telttamajoituksen jälkeen heräsin aamulla niin etten saanut ääntä ollenkaan. Sain kuin sainkin lapsilta sen flunssan mitä kaikki lapset orpolassa sairastivat. Olin kipeänä kuukauden joten se olikin todellista Afrikan flunssaa. Mutta, seikkailu oli silti yhden flunssan arvoinen! :)

 

Kaikki vauvat ovat suloisia.

 

Telttani.

 

Hienossa teltassa on kylppäri, suihku yms mukavuudet.

 

Kun menimme iltapäivällä safarille niin pienen metsikön läpi ajettaessa tsetse-kärpäset hyökkäsivät kimppuumme. Olenkin ollut niin uninen viime aikoina etten yhtään ihmettele jos olen vaikka saanut unitaudin näistä, niin monta puremaa sain. Oppaamme kyllä väitti ettei nämä enää sitä tautia levittele.

 

Tämä norsu näyttää iloiselta vaikka onkin menettänyt yhden hampaansa.

 

Ilta-aurinko kultasi kirahvit. Tämä jälkeen pimeä tuli nopeasti.

 

Montako näet?

 

Kaunista, niin kaunista! Tuonne on ikävä. Jatkan myöhemmin safarikuvilla muista eläimistä.