Melkein jäi huomaamatta mutta äsken muistin, että eilen tuli kaksi vuotta täyteen siitä kun aloitin kirjoittamaan tätä blogia. Tämä oli ensimmäinen kirjoitus. Sen jälkeen olen ostanut uuden kameran ja opetellut edes vähän kuvaamaan vaikka jonkinlaista kameran kanssa kuvailemista olen tehnyt melkein koko elämäni ajan. Nyt kuvaaminen on alkanut oikeasti kiinnostaa.

1246736757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tunnen itseni niin kuvaajana kuin blogistina vielä ihan pieneksi ja aloittelijaksi. Blogimaailma ja yleensä netin tarjoamat mahdollisuudet tehdä kuvia on niin isot etten tiedä vielä kuin aavistuksen siitä kaikesta mitä voisin tehdä.

Hauskaa on ollut tutustua blogien välityksillä teihin kanssabloggaajiin, joitakin olen tavannut ihan oikeastikin. Kiitos kaikille ilon jakamisesta! Kiva kun olette tapaamisen jälkeenkin pysyneet lukijana! Kiitos teille kaikille jotka jaksatte ahkerasti kommentoida!

Laitan pystyyn kahden vuoden kunniaksi arvonnan. Palkinto on vielä ihan hakusessa mutta enköhän ajallaan jotain keksi. Jos haluat ottaa osaa arvontaan, niin kirjoita tähän postaukseen kommentti. Arvon kaikkien kommentoineiden kesken jotakin, joskus. Eli, kesäarpajaiset, ainakin nyt viikon, pari olkoon tämä juttu voimassa.