Voitin vähän aikaa sitten Katjan Komposti Blogin arvauskisan ja tänään tuli hieno palkinto voitosta. Suurkiitos Katjalle, paketissa oli ihana persikantuoksuinen kynttilä kauniissa  keraamisessa astiassa, suklaata ja Katjan sanoin halpa henkivakuutus eli heijastin. Mukana oli vielä hauska kortti. Heijastimen laitoin jo yhteen takkiin roikkumaan, suklaata tuli maisteltua mutta kynttilän sytytyksen säästän johonkin erikoishetkeen.

1044525.jpg

Tänäänkin on tosin erikoishetki, voi hyvin polttaa kynttilää niiden ihmisten muistoksi jotka menehtyivät Jokelan tragediassa. Voin vain aavistella minkälainen suru on monessa kodissa tänä iltana. Juuri minuutti sitten tuli ystävältä tekstarina seuraava viesti: "Laitathan tämän viestin mahdollisimman monelle tiedoksi. Huomenna illalla sytytämme muistokynttilän Jokelan kouluammuskelun uhreille keittiön ikkunalle klo 18.oo. Olethan sinäkin mukana muistamassa nuoria koululaisia jotka vielä keskiviikko aamuna uskoivat elämään ja tulevaisuuteen."

Viestiä voit jatkaa eteenpäin.

                    **************

Aikaisemmin blogissani oli arvonta kun 10 000 kävijää lähestyi. Arvonnan voittivat Lettu ja Romulus. Letulle lähti toivomuksensa mukaan tekemäni  koru ja Romulus sai  saippua-astian ja Reilun Kaupan kookokselle tuoksuvan saippuan.

1044601.jpg

1044606.jpg

Molemmat voittajat ovat jo saaneet pakettinsa niin uskallan nämä julkaista.