Käytiin syömässä yhteisestä päätöksestä kiinalaisessa ja samalla matkalla katseltiin vähän ympärille kolmen kilometrin säteellä asuinpaikasta. Enpä ole ennen huomannut, että lähistöllä on näinkin kivoja paikkoja. Yleensä tulee vaan liikuttua  paikasta toiseen katsomatta mitään kun luulee tuntevansa seudun. Nyt kurkistettiin vähän läheisen kauppakeskuksen talojen taakse.

833963.jpg

833964.jpg

Välillä auringon ollessa osittain pilven takana, Lainatyttö huomasi kun Taivaan Isä puhalsi meille vähän lisää lämpöä ja silloin aurinko tulikin taas lämmittämään. Saatiin onneksi kuva Puhaltajasta ja tämä on otos juuri sillä hetkellä, en ole käyttänyt mitään apukeinoja.

833968.jpg

Ollaan soiteltu, laulettu, piirretty ja keskusteltu, illalla paistettiin amerikkalaisia pannukakkuja. Näiden kuvien kautta Lainatyttö ja Ottopoika lähettävät terveisiä äidille töihin!

833966.jpg

Valittiin lasten kanssa postaukseen menevät kuvat ja keskusteltiin mitä tänne kirjoitetaan. Kun aloin pienennellä kuvia, vielä juteltiin,molemmat tulivat sängylleni pötköttämään ja ovat nyt untenmailla.

833967.jpg