Viime yönä uni oli hyvin katkonaista. Jo edellisenä päivänä tunsin ristiselkäni kipeäksi ja ihmettelin mistä se mahtaa yhtäkkiä tulla niin ärtyisäksi. Eilen illalla en enää päässyt kunnolla kävelemään kivun takia ja kipu säteili myös jalkaan. Yöllä heräsin monta kertaa kipuun ja yritin etsiä asentoa missä olisi hyvä nukkua.

Neljän maissa hauva alkoi inistä ja valittaa, välillä haukkuikin. Meillä oli yövieras, kärpänen surisemassa ikkunassa ja tuntui välillä lentävän ympäri asuntoa. Ihana paimenkoirani pelkää kärpäsiä ja siksi vikisi, ulisi ja levottomana juoksi ja hyppi aamuyön tunnit edestakaisin kärpästä pakoon.:o) Sietäähän moista surisijaa pelätäkin, varsinkin kun hauva ei saa sitä kiinni. Haukku pakeni välillä sängyn alle, välillä toiseen huoneeseen ja surina vaan jatkui, tosin ei ihan koko aikaa, onneksi. Aikaisin aamulla päästin hauvan pihalle ja onneksi kärpänenkin lensi avoimesta ovesta ulos, pois meitä kiusaamasta. Nyt on rauha maassa ja haukku nukkuu kun saa vihdoinkin nukkua ilman surinaa.

Selkäni tuntuu nyt vähän paremmalta mutta eipä tällä tänään mitään kummepia tehdä, on sen verran kipeä ja jäykkä. Hauvallekin tulee onneksi lenkittäjä, niin ei tarvitse itse lähteä kipeänä kävelemään.