Blogimaailmassa on toinen toistaan taitavampia ihmisiä jotka osaavat tehdä mitä vaan. Sen huomasin taas tänään kun kävin hakeamassa postista kaksi pakettia. Hallatar vilautti jossakin vaiheessa blogissaan kransseja joita tekee tilauksesta ja ihastuin niihin niin, että tilasin niitä kotiin kaksin kappalein. Katsokaa miten kaunista! Ylempi on ulko-ovessani ja alempi keittiössä, molemmat sopivat hyvin paikalleen. Kiitokset Hallattarelle!

972961.jpg

Värit menee juuri nappiin kuten pitääkin, kranssi on kuin suunniteltu tähän oveen. :o)

972963.jpg

Keittiön seinä ei ole aivan näin keltainen mutta kuva teki tepposet. Hauska varjo alempana  vasemmalla, rillipäinen perunanenä höpöttämässä.

Tämän päivän yllätykset eivät jääneet tähän. Sain myös Esteriltä tilaamani laukun. Laukku on virkattu, iso kassi. Mainio nallekuvioinen vuori sisällä ja laukku on niin suuri, että siihen mahtuu hyvin A4:set ja tavaraa kaupassa käydessä vaikka kuinka. Laukku ei aivan mene olkapäälle mutta sitä voi hyvin kantaa olkapään yli roikottaen. Kiitos Esteri! Huomatkaa hieno vuori. :o)

972964.jpg

Kuten näkyy, kranssit ovat jo paikoillaan ja kassi lähtee huomenna mukaan kauppamatkalle ja tunneille silloin kun on paljon kannettavaa. Kiitos Esterille!