Tänään on ollut  vieraita aamusta lähtien, nyt pääsin koneelle ja omiin kotitöihin. Hauskaa kun käy ihmisiä, nyt oli serkun perhe käymässä vajaan 400km päästä.

Tänään tuli myös tilaamani paketti. Katselin muutama päivä sitten blogeja ja jostain kiersin sivuille missä kirjoittaja kertoi omasta kirjastaan. Kirja vaikutti mielenkiintoiselta elämäntarinalta ja tilasin sen itselleni ja ystävälle jonka tiedän olevan kiinnostunut samantyylisistä kirjoista. Tänään tuli paketti, kiitos Pirjo. Aloitan lukemaan tuota kirjaa heti kun saan edellisen kirjan loppuun.

Innostuin muiden blogilaisten innoittamana aloittamaan villatakin neulomista. Langat ovat varmaan viime vuosituhannelta odottaneet kaapissa, vihdoin sain aloitettua. Takakappale on melkein valmis, suunnittelen huovuttavani jonkun kuvion selkään, katsotaan nyt keksinkö jotain mielekästä kuviota. Aikaisemmin neuloin paljon ja suunnittelin villapaitoja ja malleja itse mutta taideharrastus on vähän astunut puikkojen päälle. Nyt huomasin, miten kiva on vaihteeksi laittaa puikot kilisemään. Laitan kuvaa jos saan työn joskus valmiiksi.