1764969.jpg

Matkan varrella kiertäessä oli peltoja mailikaupalla.

1764970.jpg

Asuimme tämän linnan  läheisyydessä, kerran kävimme kahvilla linnan siivessä joka tosin ei näy tässä kuvassa. Edit: Käykää katsomassa tuota Skottorpin linnaa vähän enemmänkin tuosta linkistä. Ekan matkapostauksen kaunis kaarisilta löytyy linnan puutarhasta, kuvia siitäkin linkin takana. Linnassa myös kummittelee ja kuviakin on! :o)

1764972.jpg

1764976.jpg

1764984.jpg

Ruusu linnan pihalta. Ruiskaunokki jo epäili hetken, että olen ollut käymässä vain Ruotsissa mutta perui sitten, siis Gotlannissa. Tosiasiassa olin Ruotsissa, kiertelimme Hallandia ja Skånea. Matkalle menin sillä ajatuksella, että menen vain Ruotsiin mutta reissun aikana nähtiin ja koettiin niin paljon mieleenpainuvaa ja kaunista, että vain on jo tippunut pois.  Etelä-Ruotsissa on  nähtävää enemmän kuin luulinkaan. Matkalla tapasin myös siellä asuvia sukulaisia ja tutustuin monenlaiseen taiteeseen ja taiteentekijään. Niistä kerron joskus myöhemmin. Lisää matkakuvia on täällä ja täällä.

Kolmella kielellä puhuminen tulee siitä, kun yleisesti ja joidenkin sukulaisten puolisoiden kanssa yritin puhua ruotsia, joidenkin sukulaisten kanssa englantia ja joku osasi vielä suomeakin.