Nyt oli myyjäisissä kävijämäärä vähäisempi kuin viime vuonna eikä tavaraakaan mennyt kaupaksi ihan niin nopeasti kuin aikaisemmin. Jotain meni kuitenkin ja jo illalla virkkailin uusia heijastimia mitkä näytti olevan tällä kertaa suosittuja. Parhaiten meni kaupaksi nuo missä oli hopeanvärisiä tähtiä, kukkia, lintuja tms roikkumassa helmassa. Yksi ylimääräinen heijastin vihreillä helmillä jäi myymättä, eka kiinnostunut saa sen pientä korvausta vastaan, lähetän paketin.

2119248.jpg

Pakkasin pakettiin tekemiäni kauhanvahteja tai tällä kai on monta eri nimeä ja samaan pakettiin myös puisen lastan. Näitä jäi muutamia, onko kukaan kiinnostunut, myyn loput edullisesti pois? Ota yhteyttä sähköpostin kautta!

2119268.jpg

2119258.jpg

Tein myös pienemmistä kauhavahdeista paketteja missä on erilaisia teepusseja mukana. Nämä nimesin teepussiristeilijäksi, näitä on pari jäljellä, kiinnostaako ketään?

Myyjäisten loppuhetkillä aloimme myyjien kanssa vaihtaa myymättä jääneitä tuotteita keskenämme ja sain hienoja vaihtovälineitä kynttilöillä, korteilla tai kauhanaluspaketeilla. Niistä postaan joskus toiste. Kynttilöitäkin jäi muutama, kun saan kaikki tavarat purettua niin katson onko niistä enää myyntiin saakka. Hauskaa kun urakka on taas ohi, katsotaan mitä uutta ensi vuodeksi innostun tekemään.